26 d’ag. 2009

Encara en queden dues!

Avui he anat a Barcelona i, per descomptat, no podia deixar de comprovar en quin estat es troben les famosíssimes canelleres blaugranes de l'Assumpta. Doncs aquí us deixo un testimoni gràfic de les 11.58 am:


17 comentaris:

Assumpta ha dit...

Pecéééééé!!! :-)))

Què bo!!! :-))

Jajajaja no sé que dir!! Em feu riure tots i no saps com us ho agraeixo, de veritat!! :-)

Quina gràcia em fa que les hagis anat a veure!! :-))

Quina llàstima que ja no tingui el post posat... vull dir que ja n'he posat d'altres després. Bé, puc canviar la data :-))

Em prenc el permís de copiar-te la foto (pobres, com estan de desfilagarssats ja la part del nus jajaja) i posar-la al meu post, eh? :-))

Una gran abraçada!!

JJMiracle ha dit...

I tant, Assumpta! Tot el permís del món!

Sí, pobres, ja no estan en gaire bon estat, però m'ha fet gràcia trobar-les. Em pensava que ja no n'hi trobaria cap (hauria fet la foto igualment sense canelleres).

Assumpta ha dit...

Ja està!! :-))

Li he canviat la data i surt com si fos d'avui. He afegit una nota que diu que al final hi ha notícies d'avui jeje :-))

Ostres, moltes gràcies!! M'ha fet molta il·lusió!! :-))

Unknown ha dit...

com és que les han agafat!!

Assumpta ha dit...

Cesc, les agafen com a record, xiquet, per a mi és com un honor :-))

El que em sabria greu és que les haguessin agafat el servei de neteja per tirar-les a les escombraries :-( però no, la gent se las ha quedat com a record :-)

En XeXu va anar i en va agafar una també!! jajaja

Unknown ha dit...

Ahh val no ho sabia jo això :)

Jesús M. Tibau ha dit...

aquestes canelleres ja és un lloc de peregrinatge. No tinc pensat anar a Barna els propers dies, però quan hi vagi, sense dubte, em passaré per la font

McAbeu ha dit...

Què fort que encara en quedi alguna, com diu en Jesús també tinc ganes de veure-les en directe abans que s'esfilagarsin del tot ;-)

Assumpta ha dit...

Jajaja, de fet, els fils ja hi eren, perque els vaig deixar per a poder-les lligar, però ara estàn com molt "despentinats" :-)))

Salvador Macip ha dit...

Ei, m'apunto a "robar-ne" una el proper cop que passi per la ciutat. Això s'està convertint en una tradició com visitar la Sagrada Família! :-)

Assumpta ha dit...

Jajajaja sóc capaç d'anar-les "reposant" perquè tothom que passi en pugui pispar una :-))))

rits ha dit...

cada vegada que hi passo, les busco, encara que passi ràpid amb l'autobús!
m'és inevitable!

Sergi ha dit...

Bé arribo tard perquè no estava per aquí, però ara vull que diguis la veritat, en realitat en quedaven tres, però abans de fer la foto en vas agafar una, oi?

JJMiracle ha dit...

Noooo, XeXu, jo mai faria una cosa així! (ehem, ehem…) En aquest cas sí que és veritat que només en quedaven dues. Si n'haguessin quedat tres segurament n'hauria agafat una, però quedant-ne dues…

Assumpta ha dit...

Ai!! jajaja no havia vist els darrers comentaris :-))

N'hauré de fer més jejeje

Ostres, de veritat que la vostra intervenció (Rits, XeXu, P-cfacsbc2v) va fer que una petita bogeria meva tingués molt més èxit del que esperava...

Gràcies a tots tres!!! (és que ara que esteu juntets aquí, aprofito jeje... no sé si ho veureu tots tres, però jo ho dic) :-))

Ma-Poc ha dit...

Això de les canelleres és distret de seguir ni que sigui en difereit... ;)

Assumpta ha dit...

Hola!! No sé si encara tens actiu el correu del blog, però t'acabo d'enviar un mail... Obre'l si us plau... és per una cosa que probablement t'agradarà, d'algú que s'ho mereix molt :-))