6 d’abr. 2010

Calfred

Abans d'arribar a la cala,
deixa embruixar-te
per l'aroma de bosc
i els tràfecs del mar.
Quan et socorri la sorra
i posis els peus a l'aigua,
retén aquest primer calfred.


7 comentaris:

Assumpta ha dit...

Quina foto tan maca!!... Però jo em quedaria deixant-me embruixar sempre per l'aroma del bosc i no arribaria a la sorra, perquè no sóc massa de platja :-)

Samuel ha dit...

Bon dia principal fan d'Electrorcisme, jeje. He deixat una recomanació en l'últim comentari al meu bloc.

Mmm, jo també em perdria en el bosc durant molta estona abans de marxar a la platja... I no és que no m'agradi la platja, però m'encanta el bosc.

Salut!

Cris (V/N) ha dit...

On visc, al Maresme, tinc mar i muntanya, m'encanta.... Bona foto, amb ganes de platja ja!! El tema que ens portes avui m'encanta, no el coneixia (el sol s'en va i la lluna em ve a buscar... ummmm) Una altra bona recomanació que m'apunto.... I el text, doncs en la teva línia, breu, concís i contundent, felicitats :) Petons!

McAbeu ha dit...

Aquest dissabte a la tarda vaig haver d'anar a La Mora a prop de Tarragona i aquesta foto sembla feta a la Cala Tamarit, només dues diferències: la platja estava plena de gent i si et giraves al darrere mateix començava una urbanització per tant el mínim bosc no t'embruixava gaire. :-)

JJMiracle ha dit...

Assumpta, jo tampoc no sóc de platja, tot i que a l'hivern, o quan encara no pica el sol, té el seu encant.

Samuel et dic el mateix que he dit a l'Assumpta. Però hi afegeixo que un bosc amb soroll de mar (o de riu) de fons és impagable!

Cris, aquesta és una versió; si vols escoltar la versió original, la tens aquí.

McAbeu, doncs justament és d'abans d'arribar a la zona de la Móra, al bosc de la Marquesa. Molt recomanable. Aquí hi ha una mica més de bosc, i si hi vas aviat, no hi ha gaire gent i pots deixar-te "embruixar" :-)

DooMMasteR ha dit...

Caram! Que bonic, company!
Bon cap de setmana!

Assumpta ha dit...

Sí, a l'hivern si ;-))