15 de març 2008

u_mä: música petita i màntrica




u_mä (Pau Vallvé i Maria Coma) és una d’aquelles sorpreses que arriben quan menys t’ho esperes (sí, d’acord, per això és una sorpresa), però és que el moment, en el meu cas, va ser el més encertat. Tenia necessitat d’escoltar música d’aquest tipus, i si és feta aquí, millor.

Com vaig comentar en el cas d’Anímic, el disc d’u_mä també es pot descarregar gratis (“grati’s vostè”, deia n’Estanislau) i, si sou generosos, fer una aportació econòmica o comprar el disc en CD als concerts de n'Estanislau (de moment, haurem d'esperar una mica per veure u_mä en concert).

u_mä defineixen la seva música així: "
La nostra música és petita i màntrica (cíclica) amb una sonoritat molt familiar i farcida de petits instruments (xilofons, melòdiques...). Anem gravant els instruments i les veus a temps real dins unes màquines loopejadores creant així les bases de les cançons. Al damunt hi toquem i hi cantem".

Al seu web o a myspace es poden escoltar unes quantes cançons. Si aneu a l'apartat de Discografia, hi veureu el llistat de cançons del disc (13 en total; 51 minuts aprox.) i la lletra i explicació (interessant!) de les cançons. A més, al web hi ha vídeos, fotos, enllaços...

Me'n vaig a escoltar-los!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs m'agrada! és diferent :) original!

u_mä ha dit...

Gràcies per dedicar-nos un post!
Celebrem que t'hagi agradat.

Pau.