2 de gen. 2009

Bellesa?



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és de premi eh... és un escrit que pot presentar-lo on vulguis, plantejat-ho, jo no sé si tu et presentes a en lloc, però nano escrius d'una forma que t'has de fer valorar, feliç any!

Assumpta ha dit...

Quin text més maco, amic...

Domines l'ús de les paraules... ja sigui en un poema preciós com aquest o en un escrit simpatiquíssim que t'ha fet guanyador del premi del joc de la Bajoqueta (amb un sentit de l'humor que em va captivar des del primer parèntesi jaja)

Moltes vegades entro a llegir-te i no sóc capaç d'entendre el sentit profund dels teus escrits i em sap greu perdre'm... però sempre torno perque sempre hi trobo alguna cosa especial que m'agrada, sigui la música, la foto, o una frase concreta :-)

Una abraçada!!!

(La Bajoqueta ja ha publicat els relats jeje)

jaka ha dit...

Un post molt bonic !!! Moltes gràcies per la teva visita al meu bloc !!!

Fins aviat, :D

rits ha dit...

Un text preciós!!!


(llàstima que no tothom ho vegi
així, hi ha estereotips que poden fer tan mal)

Hauré de mirar el text guanyador, eh!

JJMiracle ha dit...

Cesc, als inicis de la meva època universitària sí que em vaig presentar a alguns premis, sense gaire resultat. Actualment no ho contemplo (bé, si exceptuem iniciatives com la de la Bajoqueta).

Assumpta, quan he llegit el teu comentari he anat corrents cap a L'hort de Bajoqueta a llegir els altres. Ja ho has comprovat :-)

Jaka, aniré visitant-lo.

Rits, jo rellegeixo el text que vaig enviar i encara me'n faig creus que hagi estat seleccionat. Però ja passa, això…
Per cert, el títol va estar inspirat en aquesta cançó.

bajoqueta ha dit...

La bellesa és senzillesa.

rits ha dit...

ais! no saps com m'has fet riure!!! que al vuit8ena hem patit puces no fa ni un mes!!!!!! es veu que el puck, el meu gat, n'era portador i amb la calefacció van reviure!!! si torna a succeïr l'any de la picor, jo ja estic preparada!! ens queda antiparasitari i m'he convertit en una gran caçadora de puces!!!!

per cert, el text està molt bé

J.M. ha dit...

Amén!