22 d’oct. 2009

Amb mà esquerra


La mà que configura el meu món // La mà que m'alimenta // La mà que s'apropia de la part esquerra del teclat // La mà que recolza la comunicació a distància // La mà que no encaixa.

12 comentaris:

Assumpta ha dit...

Eeeeeei!!! Com m'agrada aquest post!! :-))

Sí, la meva mà esquerra també és la mà que configura el meu món, i la que m'alimenta, la que escriu a mà (que m'agrada molt fer-ho!), la que broda, la que dibuixa... però tu no pateixis, potser als demés els hi sembla que no encaixa, jo crec que encaixa perfectament :-))

Sergi ha dit...

La meva mà esquerra és la que... la que no em serveix per massa cosa, tristament. No sé fer massa coses amb ella, tret de treballar, que m'he acostumat a fer-les servir les dues i se'n surt prou bé. Descargola taps a la perfecció, i de vegades aboca líquid o aguanta tapes.

DooMMasteR ha dit...

Algun dia, els esquerrans dominarem el món :P
Soc esquerra per tot menys per una cosa: els botons del ratolí. M'és impossible fer-ho servir amb els botons canviats.

Assumpta ha dit...

DooMMasteR.- A mi em passa igual i això és perquè els esquerrans estem acostumats a que les coses se'ns posin una mica difícils i ens adaptem sí o sí.

La primera vegada que vaig veure un PC amb el seu ratolí, ja fa molts anys, estava -evidentment- a la dreta. Em van dir "això va així" i jo (tot i que al principi em costava una mica controlar el punter... i encara em costa una mica!) doncs en vaig aprendre.
Ara bé, sóc absolutament incapaç de fer res amb el paint, per exemple, amb cap de les dues mans perquè aquesta habilitat ja me l'han fet malbé... ara, si provo de fer-ho amb l'esquerra, tampoc em surt.

Jajajaja però potser sí que algun dia dominarem el món!! :-))

Cris (V/N) ha dit...

Jo no sóc esquerrana, però no sé tallar amb la mà dreta, ni dur el bolso a l'espatlla dreta i de vegades tinc més força amb aquesta que amb la destra.... saps que la meva filla, que no és esquerrana (però son pare si) li passa el mateix que a mi? A casa cap és esquerrà, però tenim algunes peculiaritats.... A casa del Té la mà Maria, va posar un post molt xulo per educar la part del cervell en el tema Alzheimer, i suggeria, entre d'altres exercicis, intentar fer coses amb l'altre mà que no utilitzem, per fer treballar més el cervell.... Amb el ratolí no m'en surto
:(

JJMiracle ha dit...

Assumpta, sabia que t'agradaria el post :-) Això de "la mà que no encaixa" també té un sentit literal en les encaixades de mans.

XeXu, bé, no tothom pot tenir la sort de ser esquerrà :-P Però veig que en treus un bon profit.

Sí, DooMMasteR! :-D Amb el tema del ratolí, com que ja ens ho han ensenyat així, seria estrany canviar-ho. També hi ha esquerrans que toquen la guitarra com els dretans, i suposo que és perquè els ho han ensenyat així.

Cris, deveu tenir uns gens per allí mig amagats… :-)

Assumpta ha dit...

:-))

Ah, doncs bé, els esquerrans hauriem d'encaixar-nos les mans amb l'esquerra jejeje

rits ha dit...

sempre he tingut una especial predelicció pels esquerrans! no sé xq i sense cap motiu, m'agradeu i molt!

la meva mà dreta si que no encaixa per enlloc i no sap fer gairebé res. fins i tot no em sé tallar les ungles de la mà dreta amb l'esquerra....

Anònim ha dit...

Sempre hi ha una mà que encaixa en un món concret, en aquest cas en el món dels esquerrans, pot ser?

Ma-Poc ha dit...

una bona mà esquerra, aquesta! :)

bajoqueta ha dit...

Tinc la teoria que els esquerrans són persones especials :)

Els del PiT ha dit...

Ui! La mateixa mà que uso per deixar anar els clatellots, hi hi hi...