31 d’ag. 2009

L'Astre ataca de nou

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Els bons sempre seran els bons :)

Trini González Francisco ha dit...

Quimi forever! Quan sigui petita, vull ser com ell! :)

rits ha dit...

tot un personatge!
un dia vaig sentir que deia que ell, davant de tot s'ho volia passar bé!

Assumpta ha dit...

Aquest blog teu és una de les meves debilitats jeje i, tot i que admeto que els teus gustos musicals i els meus són, a vegades, molt diferents, he de dir que aquest vídeo m'ha semblat molt simpàtic :-))

JJMiracle ha dit...

I tant, Cesc, ell ho ha sigut sempre i espero que ho continuï sent :-D

Tens raó, Trini! Veure'l a l'escenari és un espectacle.

rits, efectivament; jo crec que amb El Último de la Fila ja va tenir la vida bastant encarrilada, i ara no busca ser un fenomen de masses, sinó, per damunt de tot, passar-ho bé.

Assumpta, ja m'imaginava que no seria ben bé del teu gust (ep, no ho critico, eh!, que cadascú té els seus gustos i així ha de ser).

Assumpta ha dit...

Però si he dit que l'he trobat simpàtic!! :-))

A més, així veus que sóc sincera quan dic que m'agrada molt com escrius ;-) Perquè el cert és que, musicalment parlant, coincidim en el Waltzing Matilda i poca cosa més :-)))

Sergi ha dit...

El vídeo sense comentaris, però la cançó m'ha agradat. Té un estil tan especial, que al final enganxa. Em sembla que li hauré de prestar més atenció de la que li presto.

JJMiracle ha dit...

Ho veus, Assumpta, com tinc raó? ;-)

XeXu, des de La terra és plana que s'ha acostumat a fer aquesta mena de "vídeos" sense gastar-hi gaire pressupost. "Filmets de propaganda", en diu ell.

Assumpta ha dit...

:-))))